top of page

Trainingen

voor docenten

Leer je de muzieksoftware Ableton in de klas kunt inzetten. Tijdens deze groepstrainingen ga je actief aan de slag met het programma Ableton Live, voorkennis is niet vereist.

In samenwerking met Edutones organiseren we deze training op verschillende plaatsen in het land. Kijk bij de verschillende trainingen voor de geplande data, kosten en uitgebreide inhoudelijke info.

 

Vanwege het kleinschalige karakter van de trainingen kunnen wij elke training afstemmen op de aanwezige docenten. Het is dan ook niet noodzakelijk de trainingen op onderstaande volgorde te volgen.

Wil je liever op een ander moment een training inplannen alleen of samen met collega's? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met ons op.

181122 - docenttraining - ableton live -

Het doel van deze middag is om te onderzoeken hoe je leerlingen op een toegankelijke manier inzicht kunt geven in de opbouw van populaire muziek. We doen dit door geluidsloops en virtuele instrumenten te mixen. Bekijk hier alle info.

docenttraining - mix, jam, record-8.jpg

In de unieke Session View van Ableton Live zijn live toepassingen mogelijk. We beginnen met een mix set met audio loops en virtuele instrumenten, daarna gebruiken we een microfoon en instrument om een loop station te maken. Tot slot gaan we macbooks koppelen met Link en samen een laptop jamsessie doen. Bekijk hier alle info.

docenttraining - mix, jam, record-9.jpg
bottom of page